Projects

QUT Refectory Refurbishment – C Block

The Queensland University of Technology C Block is located within the Kelvin Grove Campus. The C Block refurbishment involved Level 3 of the building in order to make it a destination retail precinct for the upper campus. The project included creating spaces for exciting and revitalised mix of food and beverage operators, a new bookshop and a modern and updated dining area. The in-depth consultation process was key to the success of the project, requiring a strong level of coordination with the facility staff in order to maintain access to the site while working in a building that was still occupied. The biggest challenge faced was the tight project time with teams working through the holidays to ensure that practical completion was reached before University was due to commence back in early 2016. This was completed successfully without delay, even with a 20% client initiated increase to scope.